Omschrijving
TER OVERNAME DOMEIN BEUKEN HAEGHE MOERGESTEL Deze schitterende WOONBOERDERIJ met opstallen wordt momenteel geëxploiteerd als B & B annex PAARDENSTATION, GROEPSACCOMMODATIE en is tevens een OFFICIËLE TROUWLOCATIE! Het terrein bestaat uit een langgevelboerderij met diverse bijgebouwen. Het ruime woongedeelte van de boerderij beschikt over vier slaapkamers voor eigen gebruik. In het authentiek bakhuis en de stal van de woonboerderij zijn een viertal hoogwaardige gastverblijven gerealiseerd die dienst doen als B&B. De groepsaccommodatie is voorzien van een achttal luxe suites. De algemene ruimte is voorzien van een volwaardige bedrijfskeuken, bar en een sfeervol terras. Dit geheel biedt een scala aan mogelijkheden. De overige opstallen bestaan uit een paardenstal van ca. 200 m2 met 11 luxe boxen, twee vrijstaande schuren van ca. 250 en 370 m2, dit alles gelegen op een perceel van bijna 15.000 m2 met een schitterende parkachtige aanleg, gelegen nabij natuurgebied De Groene Poort. Gezien de bestemming die op het geheel rust zijn er legio exploitatie mogelijkheden, bijvoorbeeld in de recreatiesfeer, Hippische sport of paardenhandel of een zorgboerderij. De bereikbaarheid is vanuit alle richtingen uitstekend. De koopprijs van dit vorstelijk geheel is op aanvraag. ( hoger segment ) Verkoop splitsing is bespreekbaar

Indeling
In de stal van de woonboerderij en het authentieke bakhuis zijn vier zeer luxe gastverblijven gerealiseerd die momenteel als B&B worden geëxploiteerd. De groepsaccommodatie beschikt over een sfeervolle, compleet ingerichte algemene ruimte en acht luxe suites! Verder beschikt het complex over diverse ruime opstallen waardoor de functionaliteit van het geheel legio mogelijkheden biedt.

Prijs
Op aanvraag

Omzet
Op aanvraag

Personeel
N.v.t.

Type
Koop

Categorie
Recreatie

Verplichtingen
Geen brouwerijverplichtingen

Bijzonderheden
Prachtig gelegen, luxe accommodatie. Uniek door de vele mogelijkheden!

Ligging / locatie
Moergestel, Midden-Brabant
Tussen de A2 en A58. Gelegen nabij het natuurgebied “De Groene Poort”.

Beuken

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars