Omschrijving
Dit sfeervolle restaurant / lunchroom is ingericht in een stijl die het gevoel geeft terug te zijn in een Amerikaans familierestaurant uit de jaren ’40 – ’50. De menukaart bevat vele Amerikaanse specialiteiten zoals gezonde burgers, ribs, malse steaks en andere lekkernijen met eigen receptuur.

In 2016 en 2017 heeft de huidige eigenaar grote investeringen gedaan ten behoeve van o.a. een nieuw interieur, luchttoevoer installatie, elektra en goed geïsoleerde ontgeuringsinstallatie en afzuigunit. De bewoners van de boven gelegen appartementen hebben dan ook absoluut geen last van geur, rook en geluid afkomstig van het restaurant. Het pand is voorzien van Energielabel A.

De afgelopen 5 jaar is er hard gewerkt aan het nieuwe winkelcentrum, Boulevard Zuid, met een bovenwijks karakter en  een winkeloppervlakte van 6.500 m2. De winkels aan de Heezerweg hebben een facelift ondergaan en zijn via een nieuwe passage verbonden met de winkels, supermarkten en ruim 200 GRATIS parkeerplaatsen. Ook zijn er meer dan 35 winkeliers bijgekomen en zijn alle panden verhuurd, o.a. AH, Lidl, Gall & Gall en de Etos drogist.Boven de supermarkten zijn er 64 appartementen gerealiseerd en eind 2018 worden ook de woningen aan de Korianderstraat en Heezerweg in de opgeleverd, waarvan 147 huur- en 85 koopwoningen.

Pluspunten: aantrekkelijk huurcontract met goede voorwaarden en groot terras met veel zonuren. Het is een “instapklaar”bedrijf, echter met enkele kleine ingrepen zijn er diverse andere exploitatie concepten mogelijk zoals bijvoorbeeld een luxe cafetaria met restaurantgelegenheid.

Indeling
Het restaurant beschikt over ca. 50 couverts. Op het terras zijn nog eens ca. 40 zitplaatsen aanwezig. Tevens is er een uitgiftepunt voor de take away – gerechten.

Prijs
De verkoper zal elk aannemelijk bod in overweging nemen.

Omzet
Op aanvraag

Personeel
Enkele tijdelijke medewerkers

Type
Huur

Categorie
Restaurant – Lunchroom

Verplichtingen
Geen brouwerijverplichtingen. Geen speelautomatenverplichting.

Bijzonderheden

Ligging / locatie
Eindhoven, Zuid-Oost-Brabant
In de wijk Stratum in Eindhoven, Heezerweg / Korianderstraat wordt gebouwd aan het nieuwe wijkwinkelcentrum, Boulevard Zuid.

50's

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars