Omschrijving

Deze markante zaak ligt vooraan in de Dommelstraat (hartje centrum), die bekend staat om zijn gezellige restaurantjes. Het pand beschikt door de brede gevel en het mooie terras (ca. 40 couverts)  over een fantastische uitstraling en is al vele jaren een begrip in Eindhoven.

Momenteel voert men hier een Frans/Nederlandse kaart, maar dit bedrijf leent zich voor allerlei concepten en beschikt over een complete bedrijfskeuken met een achteringang ten behoeve van leveranciers. Het restaurantgedeelte beschikt over ca. 70 couverts.

Prijs

De overname vraagprijs is op aanvraag en alleszins redelijk te noemen.  Wenst u meer informatie betreffende de mogelijkheden,  neem dan contact op met de makelaar.

Omzet
Op aanvraag

Type
Huur

Categorie
Restaurant

Ligging / locatie
Eindhoven, Noord Brabant

Restaurant centrum Eindhoven

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars