Omschrijving
Dit gemoedelijke restaurant is al jaren een begrip in het centrum van Helmond. Het betreft een zeer compleet horecabedrijf, dat zich voor verschillende doeleinden leent. Echter is ook het huidige concept succesvol zodat dit bedrijf instap klaar kan worden gecontinueerd.

Indeling
Het pand beschikt over een praktische indeling, waarin de uitgiftebar en de zeer complete bedrijfskeuken centraal gesitueerd zijn in het bedrijf. Tevens bevindt zich aan de achterzijde een geheel overdekt terras waarvan de overkapping ook gedeeltelijk te openen is. Het terras kan ook als separate ruimte dienen. Op de eerste verdieping bevindt zich een intern appartement met twee slaapkamers. Kortom een zeer compleet en verzorgd geheel met tal van mogelijkheden!

Prijs
Op aanvraag

Omzet
Op aanvraag

Personeel

Beperkte verplichting

Type
Huur

Categorie
Restaurant

Ligging / locatie
Helmond, centrum

Restaurant Charlee Browns Place

Meer informatie over dit object?

Neem contact op met Fleuren Horecamakelaars